ANTEP LEEK

ANTEP LEEK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 426 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antep Leek. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:07 Eten was lekker ,eerder bezorgd dan gezegd, goed warm vriendelijk bezorger
21 jun 2022 om 14:49 Wederom weer heerlijk gegeten, het eten was goed op tijd zelfs iets eerder. Het eten was goed warm en de pizza goed belegd we hebben heerlijk gegeten.
19 jun 2022 om 23:03 Shoarma schotel hawaii besteld , smaakte erg goed. Aardappelschijfjes waren erg lekker en de ananas tussen de shiarma erg verfrissend. Alleen was de portie erg groot en kon ik het wel in 2en delen . Keurig binnen de geplande 50 minuten bezorgd ook.
16 jun 2022 om 20:08 het bezorgen was super slecht.Ik heb een order geplaatst om 17:00 en tijd gekozen voor 19:30, komt hij 15 min te laat en ik heb hun gebeld de enige die achter de phone hij was boos op mij dat ik heb gebeld om te vragen waar bestellen. Slecht service
12 jun 2022 om 18:28 De pizza's waren echt super lekker! Lekkere combinaties die we nog niet eerder hadden geproefd en waarvan ik zou willen dat onze eigen pizzeria die heeft! We stonden op de camping, daardoor moesten we wat langer wachten. Maar dat was zeker de moeite
8 jun 2022 om 21:29 Het eten is wel eens beter geweest. Het vlees is de laatste 3/4 keer smaakloos en laf en de aardappeltjes slappe hap. De sla is geen sla maar kool. De bezorging is wel altijd sneller dan de aangeven tijd Ik bestel hier voorlopig niet weer.
7 jun 2022 om 7:59 Eten wel eens beter gehad hier. Zat een rare smaak aan de pizza's. Bezorger was aan het bellen tijdens het bezorgen, kon geen groet vanaf. Nee voor mij hier even niet weer.
6 jun 2022 om 20:55 Was de moeite van het wachten waard prima shoarma schotel, had ook te maken met de pinkstermarkt ,dat het wat later kwam, alle begrip
6 jun 2022 om 20:24 Ik heb om 18uur besteld ze heben om 20:20 bezorgd 100 keer gebeld niemand neemt niet op wij haden al eten gehad .IK GA NOOIT MEER BIJ HUN BESTELLEN.
6 jun 2022 om 19:59 Voor de eerste keer hier bestelt. Mooi op tijd Eten was super lekker. Sla viel iets tegen. Was kool geen sla.
5 jun 2022 om 12:21 Super snelle bezorging, lekkere doner en in een handig bakje met vlees en sla gescheiden. Top!
4 jun 2022 om 22:30 Lekker eten, snelle bezorging